Prima ediție Sweet Days: Târgul de dulcegării din Cluj-Napoca.

Image

Geta Ungurean a făcut o treabă tare faină în organizarea acestui târg și-i dorim succes și pentru ediția următoare!

Ca niște feline cărora le place să fie răsfățate cu dulcegării și apoi să-și dezmierde mustățile cu vinuri alese, trebuia să trecem pe aici!

Evenimentul a început cu o mică introducere despre tema vinului din partea Boris Ionescu – domn ce știe să întrețină atmosfera și în același timp să trezească interesul asupra vinului oricărei persoane îl ascultă. Degustarea celor 3 vinuri din partea Crama Oprisor a fost una interesantă ce s-a încheiat cu un vin puternic aromat ce ne-a desfătat în nuanțele fructelor de pădure: zmeură, mure.

După care, deși să fiu sinceră ca pisică – poate aș fi tors mai bine dacă erau degustate împreună cu vinurile, am început o prezentare despre noile vestite macarons din partea Macarons Madame Lucie – Bucuresti.
Prezentarea s-a încheiat cu oferirea cadoului dulce din partea lor, cu două macarons. Deși oamenii spun că o fotografie valorează 1000 de cuvinte, felinele folosesc cuvinte care au de 8x valoarea unui cuvânt uman.
Denumire: Degustare de vin și macarons
+: amabilitatea persoanelor care ne-au întâmpinat la sosire cât și a celor de la standuri care au răspuns amabil la toate întrebările noastre și au oferit mostre de gustat fără să afișeze concepția românească că ne-ar face un favor; atmosfera de bucurie cu izul sărbătorilor de iarnă dată de trezirea la viață a sufletul copilăresc la vederea atâtor lucruri dulci și colorate; ce mai, am plecat ca o pisicuță zâmbitoare!
-: dacă primeam macarons o dată cu degustarea vinului, aceasta ar fi fost una mult mai ademenitoare; locul a devenit puțin aglomerat la degustare, din cauza spațiului puțin prea restrâns pentru această activitate. Probabil că n-a fost prevăzut un succes așa de mare!
NOTA finală: 8.50!
Așa că, fără alte adăugări sperăm să vă bucurați de fotografiile care ne-au alintat atât vizual cât si olfactiv, să vă activați papilele gustative și că v-am stârnit dorința de a trece pe la Târg. Pst, e ultima zi!
PS: pentru pofticioși și nu numai, puteți găsi imaginile pe larg în acest album: http://tinyurl.com/qzjfpve!

Un comentariu

  1. Pingback: Sweet Days: Târgul de dulcegării din Cluj-Napoca, ediția II | în ciudapisicii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: