Salată Nutty Caesar [at] MARTY

2014_04_11 - MARTY - Salata Nutty CaesarVinerea asta am fost la MARTY, cel de pe Victor Babeș.

Fiindcă era seară și destul de târziu, pofta mea de pisică m-a îndemnat să degust ceva ușor… și sincer, rău nu mi-a părut deloc pentru alegerea culinară!

Denumire: Salată Nutty Caesar, cu creveți
Preț: 24.90 lei

+: creveții bine aromați, crutoanele de pâine puțin moi încât să fie ușor de mestecat, legumele fresh, semințele în cantitate potrivită, baconul delicios… toate au făcut o super combinație pentru fiecare înghițitură din această salată!
-: sosul Caesar ar fi bun într-o cantitate mai mică (ce-i drept, este un aspect ce ține strict de gusturile fiecăruia), ca să evităm supraîncărcarea salatei, eventual servit separat și clienții pot pune peste salată cantitatea dorită; un tic comportamental al angajatei ne distrăgea atenția în permanență prin târâitul încălțăminții; față de experiențele precedente, localul era destul de încărcat cu o atmosferă afumată datorită fumului de țigară – să fi fost nevoie de o aerisire mai eficientă?

NOTA finală: 8.5!

Poate că ar fi fost buni câțiva creveți extra (doar 6 buc.), pentru o desfătare deplină a papilelor gustative fără a ne gândi la fiecare mușcătură împărțită suficient pentru toată salata.

Ah da, și poate că ar trebui un update la imaginile din meniu atat pe site cât și fizic, deoarece cum se poate observa și în imaginile noastre, roșiile cherry sunt doar de un singur fel. Nu de alta, dar clienții se pot aștepta să primească roșiile din imaginea meniului.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: