Sweet Days: Târgul de dulcegării din Cluj-Napoca, ediția II

Despre acest târg dulce am scris și la prima ediție, recenzia este aici și câteva dintre fotografiile făcute atunci suntpe pagina noastră de Facebook în acest album. Tare mult ne-a plăcut!

http://sweetdays.roFoto: sweetdays.ro

Ei bine, am aflat că anul acesta Târgul de dulcegării va avea loc într-o perioadă mult mai călduroasă și copilăroasă, în weekendul cu 1 Iunie, mai exact în incinta Hotelului Continental. Suntem curioși să vedem cum se descurcă la ediția II și abia așteptăm să ne îndulcim la standurile lor.

De data aceasta se poate observa și pe site-ul oficial sweetdays.ro, târgul dorește să inspire mai puternic ideea de reîntoarcere la vremurile copilăriei, basmelor și momentelor când simpla degustare a dulciurilor ne făcea să tresărim de fericire.SweetDays 2013

Organizatorii târgului n-au prezentat lista expozanților deocamdată, probabil au plăcerea de a ne ține în suspans, dar ne invită la târg pentru a fi ‘… parte din basmul urban al copilului îndrăgostit de viață, de soare și dulce.’. Așadar, în perioada 30 Mai – 1 Iunie, e neapărat necesar să ne-ndulcim cu mic, cu mare!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: