Tapas [at] Colin’s Gastro Pub, Cluj-Napoca

Cei de la Colin’s Gastro Pub au deschis de relativ scurtă vreme porțile. Fiindcă în preajma acestei disputate inaugurări s-au adunat critici atât pozitive cât și negative, am decis să încercăm efectiv localul.

Denumire: Tapas cu pesto din roșii uscate, prosciutto crudo și ruccola; Tapas cu pesto roșu, carne de porc și germeni de praz
Preț: 3 lei / buc.

+: locul drăguț amenajat, curtea exterioară frumos luminată pe înserate; servire relativ rapidă.
-: felul de mâncare oferit a lăsat o părere negativă asupra calității acesteia, feliile de pâine erau prea întărite pentru a putea fi tăiate cu cuțitul și incomode atunci când au fost mușcate direct cu gura; la tapas cu ruccola, ne-am fi așteptat totuși la mai mult de o frunză de ruccola / felie; la toate acestea se adaugă atitudinea dezinteresată din partea angajatei pentru servire, la care se adaugă lipsa de pregătire: incapacitatea de a ține minte și a nota rapid comanda – am repetat de 3 ori comanda menționată mai sus; incapabilitate și necunoștință în folosirea POS-ului pentru plata cu cardul.

NOTA finală: 4.5!

IMG_5549 IMG_5551

Foto: facebook.com/colinsgastropub

Voi ați ajuns la Colin’s, cum vi s-a părut?

  1. Sergiu

    Cautam ceva pareri despre restaurant, sa stiu la ce sa ma astept inainte sa ajung pe acolo. Dar ce scrieti voi aici e subpar. Ati testat localul cu niste bruschete si atat? Da-o incolo de treaba.

    • Exact, dacă până și rețeta așa simplă ca niște bruschete – ce de fapt sunt trecute tapas – a avut o recenzie de acest gen, poate ar trebui să dea de gândit ce se întâmplă în cazul comenzilor mai complex preparate? Sperăm că recenzia noastră a fost de folos pentru tine, Sergiu.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: