Costițe „Junior” și cârnaț cu brânză – Käsekrainer [at] Bistro Viena

Nu știu alții cum sunt în perioada asta de sărbătoare, dar azi mi-a fost poftă de un desfăț cu o vieneză savoare.

În Cluj, locul unde poți face asta este cu siguranță Bistro Viena.


Foto: facebook.com/BistroViena

Denumire: Costițe „Junior” și Käsekrainer (cârnaț cu cașcaval)
Preț: aprox. 25 lei – costițele, aprox. 10 lei – Käsekrainer

+: localul bine aerisit, comanda servită rapid, personal aprig și amabil; raport decent calitate-preț comparat cu prețurile vieneze; costițele bine marinate și fragede; Käsekrainer-ul este cel mai potrivit și într-adevăr un cârnaț tipic vienez ce merită încercat.
-: textura costițelor „Junior” duce la gândul că acestea ar fi cumpărate în vid și gata marinate; cartofii prăjiți sunt congelați, pe când în Viena sunt serviți cartofi adevărați, fapt ce diminuează plăcerea experienței culinare vieneze.

NOTA finală: 8!

2014.12.27 - costite junior, Bistro Viena _12014.12.27 - costite junior, Bistro Viena2014.12.27 - costite junior, Bistro Viena_2

Anunțuri

Un comentariu

  1. Pingback: Ștrudel de mere cu sos de vanilie [at] Bistro Viena | în ciudapisicii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: