3 metode de a coace un cartof

Te gândești să coci niște cartofi pentru cină diseară? Nu e nevoie să cauți altundeva – acest video de 15 secunde îți va spune tot ce trebuie să știi!

3 metode de a coace cartofii

Prima dată condimentează cartofii cu sare și piper, iar apoi înțeapă-i cu o furculiță.

1. Cuptor: coace-i la 200-220°C pentru 45-60 minute până când sunt ușor de străpuns cu furculița.
2. Cuptor cu microunde: gătește câte un cartof pe rând, pentru 3-5 minute pe fiecare parte.
3. Slow cooker: împachetează fiecare cartof în folie de aluminiu și gătește-i timp de 8-10 ore, în slow cooker la cea mai mică temperatură.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: