1 metru de costițe [at] Ribs of Vienna


Acum ceva timp am avut plăcerea de a mă înfrupta din adevăratele costițe vieneze, chiar în Vienna. Într-un local situat în zona centrală a Viennei am degustat costițele chiar la sosire, în prima seară. Localul se numește Ribs of Vienna și îi musai de încercat atunci când sunteți în faimosul oraș austriac.

IMG_6232IMG_6233

Treaba stă în felul următor: tot meniul acestui local este format la capitolul mâncare în întregime din costițe. Mă rog, astea sunt și cele ce contează; costițe care mai de care, mai proaspete, fragede și preparate în diferite sosuri și mirodenii. Servite mai apoi pe un platou de lemn peste un pat de cartofi rustici, salată de varză și diferite sosuri în funcție de felul costițelor ales.

Pentru cei care merg prima dată la Ribs of Vienna, sau cei mai nehotărâți – în ambele variante, așa ca noi -, există o opțiune tare faină în meniu: 1 metru de costițe la care se pot alege 3 feluri diferite de condimentare. Practic, metrul respectiv vine tăiat în 3 părți egale ce vor fi condimentate și asezonate diferit.

Denumire: Spareribs mixed – alegerea mea: Hawaii, Asia și Provence
Preț: 15.90€

+: atmosfera localului și personalul foarte primitor; costițele au fost între cele mai delicioase din ce experiențe proprii au fost până în prezent; cartofii foarte bine rumeniți, iar sosurile accentuau contrastele dintre cele 3 feluri de costițe comandate.
-: localul este foarte apreciat, așa că are parte de aglomerația specifică clienților mulțumiți; astfel că, rezervarea mesei este obligatorie înainte de a vă bucura de o vizită aici.

IMG_6227

Aroma costițelor Hawaii a fost una dulceagă și bine aromată cu note de piersică, iar costițele Provence au avut un gust de ierburi bine echilibrat. Aroma costițelor Asia a fost una puternic aromată cu gust intens de usturoi, o alegere de recomandat doar persoanelor iubitoare de savoarea usturoiului.

Asta e tot ce a mai rămas de luat la pachet atunci când n-am mai putut mânca: 🙂

IMG_6228

Oscioarele costițelor care se adunau cu viteză luând în considerare bunătățile mâncate:

IMG_6230

NOTA finală: 10!

Servirea la masă a fost făcută de un ospătar român, de prezența și amabilitatea căruia ne-am bucurat. Se pare că și atunci când plecăm peste hotare dăm de conaționali. Una peste alta, după cum spune și începutul acestei recenzii, chiar e musai de mers la Ribs of Vienna!

Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: