Festivalul Culinar Internațional [@] Zilele Clujului 2015

cropped-sigla-Zilele-Clujului-2015Ca în fiecare an, se desfășoară în cadrul Zilelor ClujuluiFestivalul Culinar Internațional. Bucatele și activitățile culinare se desfășoară în același loc, anume pe Str. Mihail Kogălniceanu.

Festivalul Culinar Internațional promite în acest an un plus de eleganță și savoare prin prezența unor restaurante cu specific internațional și a unor maeștrii bucătari de renume internațional.

Timp de 3 zile, gurmanzii sunt așteptați la demonstrații și degustări gastronomice, ateliere de gătit și recordul de cel mai mare Cheesecake. #PisicaePrezentă 😉

Programul evenimentului este disponibil pe site-ul oficial, dar și în cele ce urmează:

Vineri, 22 mai 2015

10:00 Deschidere program
15:45 Șampanie inaugurală cu somelierul Laurențiu Fărcaș de la hotel Golden Tulip
Demonstrații și degustări culinare
16:00 Salad Box – Salată “Green Box” cu dressing “Emma” și Supă cremă de ciuperci
16:30 Klausenburger
17:00 Preparat coreean cu maeștri bucătari din orașul înfrățit Suwon –“Plăcintă cu flori”, “9 garnituri”
17:30 Chef Ioan Fatol
18:00 Chef Adrian Pop
18:30 Chef Cezar Munteanu

Sâmbătă, 23 mai 2015

11:00 Demonstrații gastronomice ale liceenilor clujeni
6 echipe formate din câte 3 elevi iși vor demostra talentul culinar fiind îndrumați de cei mai priceputi Chefi din Cluj – Cezar Munteanu (Klausenburger), Adrian Pop (Selgros), Ioan Fatol (City Plaza), Robert Vass (Marty), Maria Rusu (Hora), Kadar Csaba (Memo 10)
15:00 Premierea participanților
15:30 Demonstratie de Taekwondo si dansuri coreene – maeștri din orașul înfrățit Suwon (Coreea de Sud)

Demonstrații și degustări culinare
16:00 Preparat coreean – “Kimchi” și “Placintă cu Bulgoghi”
16:30 Restaurant Miko
17:00 Prăjitoria Olivo – “Latte Art & filtered coffe”
17:30 Chef Cezar Munteanu
18:00 Chef Adrian Pop
18:30 Chef Ioan Fatol

Duminică, 24 mai 2015

Demonstrații și degustări culinare

11:00 Sushi live de la Tokyo Group – “Nigiri Somon”
11:30 Restaurant Memo 10 – “Rulou de somon cu spanac si icre Raw Vegan”
12:00 Restaurant Marty – “Somon confit în ulei de semințe de struguri și piure de păstârnac”
12:30 Restaurant Hora – “Mușchi de vacă Julien”
13:00 Indigo – Restaurant indian – “Rumali Roti” – Clătită sărată indiană
13:30 Degustări și prezentări de vinuri împreună cu cramele Recaș, Panciu și Halewood
14:00 Chef Cezar Munteanu
14:30 Chef Adi Pop
15:00 Chef Ioan Fatol
16:00 Start Record – cel mai mare Cheesecake – susținut de Toni Delaco

Dacă vrei să anunți prietenii că vei trece pe la festival și chiar să-i chemi cu tine, poți face asta prin eventul creat pe Facebook.


Dacă vrei să afli cum a fost anul precedent, eu am trecut pe acolo și poți găsi câteva gânduri și impresii de la mine aici și aici. Ce zici, mergi și tu la ediția 2015?

Anunțuri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: